Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi deltar i 27 mål i de fem beste ligaene

I La Liga-kampen torsdag tapte Barcelona 1-2 hjemme mot Granada, og savnet sjansen til å nå toppen av tabellen. Fotballdrakter Barn Messi var den første som scoret et mål i denne kampanjen. I det 23. minutt av kampen, etter å ha mottatt en pasning fra Griezmann, skjøt Messi i det fjerne hjørnet fra øvre venstre hjørne av det lille straffefeltet. Dette er hans 26. mål i La Liga denne sesongen. I 2021 scoret han 19 mål, assisterte 8 ganger og deltok i 27 mål som ble rangert først i de fem store ligaene.

I det 35. minutt savnet Messi en enkelthåndsmulighet. Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2019 2020 På den tiden sendte Busquets en lang pasning og Messi satte raskt inn den for å danne et enkelthåndsskudd. I SofaScore's rangeringer etter kamp fikk Messi 7,6 poeng, det beste i spillet som Busquets.