Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid er ikke lenger interessert i Mbappe

I følge Spanias "Marca"-rapport vil ikke Real Madrid vurdere betingelsene for Haalands avgang fra laget og ryktene om Mbappes avgang på kort sikt. «Marca» sa at Real Madrid har sine egne planer, og nå er de ikke interessert i å signere noen av de to superstjernene Billige Fotballdrakter på nett. Når det gjelder Mbappe, for ikke å snakke om oppførselen hans med å avvise Real Madrid to ganger, er til og med den enorme lønnen hans også en hindring. Årslønnen hans i Paris Saint-Germain er så høy som 150 millioner euro (original «Marca»), noe som ikke er overkommelig. For Real Madrid har Mbappe blitt forlatt av den øverste brassen etter hans frafallne oppførsel i mai.

Mye har blitt sagt om Mbappe og hans innvirkning på garderoben, og Florentino synes Real Madrids garderoben er veldig sunn. Mbappe kan rote alt sammen, og Lafayette vil ikke ta risikoen. Billige Real draktsett For Haaland er det eneste alternativet å vente til 2024. Nå, bortsett fra å anerkjenne hans enestående form denne sesongen, er det ingen i Real Madrid som tenker på spissen. Nå er Real Madrid mer optimistiske med tanke på introduksjonen av den brasilianske stjernen Ndrik.