Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid håper å fornye kontrakten med Venetius denne uken

I følge Spanias "Marca"-rapport har Real Madrid og Vinicius gått inn i siste fase av kontraktsfornyelsesforhandlinger, Real Madrid håper å fullføre kontraktsfornyelsen med ham denne uken. Real håper å offisielt kunngjøre kontraktsforlengelsen i juli, når spillerne kommer tilbake fra ferie, men klubben forventer å komme til enighet snart. Fotballdrakter Barn Det eneste aspektet som skal avtales er varigheten av den nye kontrakten, med den nåværende kontrakten som slutter i 2024. Real Madrid har foreslått en forlengelse til 2028, men Vinicius ønsker å fornye til 2026 eller 2027. Real Madrid er villige til å øke årslønnen hans fra dagens 3,2 millioner euro (potensielt 4 millioner euro basert på bonuser) til maksimalt 10 millioner euro, hvorav noen er flytende betalinger.

Kontraktsbruddsklausulen hans vil også skyte i været, fra 350 millioner euro til 1 milliard euro. Dette er beløpet Real Madrid har satt til sine store stjerner i et forsøk på å holde oljeklubber unna sine beste spillere. I tilfellet Venezius var det bare symbolsk, da han aldri lyttet til tilbud fra forskjellige beilere, selv om han har møtt kritikk tidligere. Billige Real Madrid fotballdrakter Det er rapportert at Venezius allerede har investert i en bolig i Madrid, og det ser ut til at han ikke planlegger å forlate med det første. Vinicius var Real Madrids tredje flest minutter spilte forrige sesong og var lagets nest ledende målscorer med 22 mål og 20 målgivende pasninger.