Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Til slutt var det Manchester United

I følge den spanske "Daily Sport"-rapporten, til tross for De Jongs avslag på å forlate Barcelona, ​​har ikke Manchester United gitt opp, og Manchester United vurderer muligheten for å hjelpe Barcelona med å betale lønnen til De Jong. "Daily Sports Daily" avslørte at selv om De Jong gjentatte ganger nektet å forlate laget, ga Manchester United ikke opp. Manchester United har tidligere kommet til enighet med Barcelona om overgangen til De Jong, prisen er 75 millioner euro fast pluss 10 millioner euro flytende. Men fordi Barcelona fortsatt skyldte De Jong rundt 17 millioner euro i lønn, Fotballdrakter Barn og Barcelona ville at han skulle gi fra seg mesteparten av pengene, nektet De Jong å forlate laget. Manchester United er imidlertid nå klare til å øke tilbudet sitt på De Jong, som er nesten lik lønnen som Barcelona skylder ham i kontraktsperioden. Dette tilsvarer at Manchester United hjelper Barcelona med å betale lønnen til De Jong.

«Daily Telegraph» sa også at et slikt tilbud fra Manchester United burde kunne overtale De Jong til å takke ja til invitasjonen. Fordi Barcelona har gjort det klart at selv om De Jong blir, må han akseptere et betydelig lønnskutt. De Jong følger for tiden Barcelona til USA, men Barcelona håper at overgangen kan gjennomføres så fort som mulig,Billige Manchester United fotballdrakter for først når De Jong drar, vil Barcelona registrere ny hjelp. Den neste uken blir svært kritisk. Manchester United har bestemt at hvis De Jong ikke kan sluttføres i løpet av den kommende uken, vil de aktivere andre alternativer. Grunnen til at Manchester United ikke har gitt opp De Jong er fordi trener Ten Hag alltid har sett på ham som førstevalget, men Manchester United kan ikke vente evig.