Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Vilkår og betingelser

Velkommen til nettsiden www.fotballnation.com! Vi tilbyr sine tjenester med notater, vilkår og betingelser i denne avtalen ("Avtalen") er satt ut. I tillegg, hvis du bruker noen tjeneste ved fotballnation.com (f.eks kundevurderinger), er du begrenset av de regler, retningslinjer, regler, vilkår og betingelser som gjelder slik tjeneste. De er også innlemmet i denne Avtalen ved referanse.

fotballnation.com forbeholder seg retten til når som helst på siden for å endre vilkårene og betingelsene. Besøk, surfing, eller på annen måte bruke nettstedet indikerer at du har samtykket til alle vilkårene i denne avtalen. Vennligst les denne avtalen nøye før du fortsetter.

Bruk av nettstedet:

Vilkårene og betingelsene i denne avtalen i henhold fotballnation.com gir deg herved en begrenset, gjenkallelig, ikke-overførbar og ikke-eksklusiv lisens til å besøke og bruke nettstedet til å vise din nettleser kun for det formål shopping for personlige elementer på nettside og for kommersiell bruk eller bruk på vegne av tredjeparter, bortsett fra på forhånd uttrykkelig tillatelse fra fotballnation.com. Eventuelle brudd på denne avtalen fører til øyeblikkelig tilbakekalling av lisensen i dette avsnittet uten varsel til du har fått.

Med unntak av det ovenstående tillatte ledd kan du bruke nettstedet eller deler av den ikke reprodusere, distribuere, vise, selge, lease, overføre, lage avledede arbeider fra, oversette, modifisere, reversere, demontere, dekompilere eller bruke den unntatt som uttrykkelig fra fotballnation.com er tillatt i skriftlig.

Du kan ikke bruke den informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet er tilgjengelig, kommersielt eller på vegne av et annet selskap, med mindre det er uttrykkelig tillatt i fotballnation.com på forhånd. Vi forbeholder seg retten til å nekte service, avslutte kontoer og / eller kansellere ordre ved skjønn, regnet uten begrensning hvis fotballnation.com mener at oppførselen til kundene er ulovlig eller skadelig for interessene til fotballnation.com er.